Air Hogs Sharp Shooter

Propellerne drejede hurtigere og hurtigere rundt. Kaptajnen havde åbnet døren på kamphelikopteren: “Alle mand om bord” råbte han og kunne knapt nok overdøve propellernes larmen. Flere soldater kom løbende i fuld firspring, og den sidste mand måtte springe for at nå helikopteren, der var begyndt at hæve sig over jorden…

Har du altid drømt om at flyve helikopter, eller vil du indvie dit dreng i det spændende eventyr, så er chancen der nu.


Info: Air Hogs Sharp Shooter

Air Hogs mest populære produkt i Danmark er kamp helikopteren Air Hogs Sharp Shooter. Der er tale om relativt billigt radio fjernstyret helikopter. I skrivende stund koster den ikke mere end 399 kroner hos vores forhandler, der er Danmarks bedste og billigste, når det kommer til Air Hogs.

Nedenfor er en engelsk sproget demonstration og anmeldelse af Air Hogs Sharp Shooter.

Air Hogs Sharpshooter i aktion

Som du nok kan se er denne legetøjs helikopter ikke for sjov… Hmm eller rettere, den er faktisk mega sjov! Det er fremtidens svar på forældrenes fjernstyrede biler, og de koster oven i købet ikke særlig meget… Så bliver det ikke meget bedre, og jeg har givet en af disse til begge mine sønner, og de elsker disse helikoptere.

 

Aldersgrupper

Vi anbefaler, at man venter med at introducere denne helikopter til sine børn, når de endnu ikke er fyldt 3 år. Der vil de simpelthen ikke få nok udbytte af disse flyvende vidundere. Fra 3 til 6 år anbefaler vi, at denne fjernstyrede enhed bliver brugt i samarbejde med far. Det er ikke det nemmeste stykke legetøj at håndtere, men med fars kyndige hjælp, så ville drengen sagtens kunne have meget sjov med Air Hogs Sharpshooter – og det kan faderen i øvrigt også.

Til drengene der er 7+ burde fin motorikken være udviklet så meget, at de selv kan styre den, og blære sig med deres overfede fjernstyrede helikopter overfor deres venner.