Air Hogs

Air Hogs producerer noget af det mest populære og avancerede RC legetøj i verden. De er blevet enormt kendte på deres radio fjernstyrede helikoptere og andre flyvende maskiner. De har naturligvis også en række alminidelige radio fjernstyrede køretøjer, men deres berømmelse stammer fra helikopterne.
Air Hogs helikopterne er noget af de fedeste fjernstyrede legetøj, der findes

Air Hogs Sharpshooter

Det mest kendte produkt er nok Air Hogs Sharp Shooter, der er en kamp helikopter med missiler og fås til en relativ lav pris. I skrivende stund kan den erhverves for 399 kroner hos vores udvalgte samarbejdspartner.

 

Hvorfor vælge Air Hogs

Der er flere grunde til at vælge Air Hogs. For det første er det relativt billige produkter i sammenligning med andet legetøj – i min bog får man rigtig meget for pengene når man køber Air Hogs produkter.


Videre kommer Air Hogs samlede og der er altså ikke behov for at man kan samle en masse teknik, som alligevel altid går i stykke efter en uge. Det er det ideelle legetøj for fædre, der gerne vil give deres unger noget fedt teknik, men som desværre er lidt fummelfingrede. Dette var en af de primære grunde til jeg i sin tid købte Air Hogs og ikke alt muligt andet bras, der i mine hænder ville smuldre nemmere en vand går igennem en si.

Første gang jeg introducerede mine børn for Air Hogs, så var de elle vilde, men det tog hurtigt af, da det krævede præcision og øvelse at styre disse RC enheder. Der findes efterhånden en del forskellige udgaver af Air Hogs, men de er nok mest kendte for deres helikoptere. Ovenfor er der et udemærket eksempel på en af disse helikoptere. Indtil videre har vi kun en anmeldelse af en Air Vectron og en Sharp Shooter. Men det kan være det ændrer sig med tiden 🙂

Jeg har i øvrigt taget børnenes gamle Brio gåvogn i brug som landingsplads for helikopteren. Det er nok det bedste vi nogensinde har brugt Brio gåvognen til. De er videre så billigt efterhånden, at mange simpelthen giver en Air Hog i kalendergave eller adventsgave. Det plejer at skabe helt vanvittigt store øjne, når knejten pakker en fjernstyret helikopter ud.

 

Andre AirHogs produkter

Nedenfor er en liste over andre Air Hogs produkter, som vi har beskæftiget os med:

Eller køb dem direkte fra følgende liste af produkter nedenfor:

 

[display_multi store=”16″]