Bemer, hvad i alverden er det? Du er langtfra den første dansker der studser over dette ord. Bemer er en teknik der bliver brugt indenfor behandlerverdenen til både heste og mennesker. Til heste er der tale om et dækken imens der til mennesker er tale om en rullemadras. Fælles for begge er at der ledes et signal igennem dækkenet/madrassen således, at kroppens helingsproces går hurtigere. Teknikken er blevet brugt i mange år og teknologien her indenfor er kun blevet bedre med tiden.

Sådan hjælper Bemer

Uanset hvad årsagen er til at du skal bruge Bemer, så er det med til at styrke hele kroppen. I og med at signalet er med til at øge heling, så er det ligeledes med til at bekæmpe betændelsestilstande samt smerter efter f.eks. en skade. Bemer går både ind og virker på muskel, sene- og ledsmerter. Bemer er med til at hjælpe kroppen i balance igen, så den bl.a. får rigeligt med blod transporteret rundt i kroppen samt får tilført cellerne ilt, vitaminer og næringsstoffer så kroppen kan fungere optimalt.

Gode anbefalinger

Der er flere behandlere indenfor den humane og veterinære verden som anbefaler at mennesker og heste bliver behandlet med Bemer uanset om der er tale om akutte eller kroniske skader. Udstyret hjælper på hele systemet og du kan være heldig, at der kun skal få behandlinger til at du kan mærke forskel. Behandlere laver altid individuelle planer, da det er forskelligt hvor meget den enkelte krop har brug for behandlingen. Både hesteejere og klienter roser Bemer til skyerne fordi det har gjort en markant forskel for dem.

Skal du investere i udstyret selv?

Det er de færreste mennesker som investerer i Bemer udstyr til sig selv eller sin egen hest. Det skyldes at udstyret er utrolig dyrt at købe. Hvis du kun skal bruge det i en begrænset periode, så er der heldigvis mulighed for at du kan leje det en bestemt tid. Det er typisk fysioterapeuter der anbefaler at du eller din hest skal bruge bemer udstyret. De vil dermed kunne hjælpe dig med at finde et godt sted, hvor du kan leje udstyret til en nogenlunde fornuftig pris. Hvis du gerne vil eje udstyret selv, så kan det anbefales, at du leder efter det brugt. Det er begrænset hvor meget et menneske eller hest skal bruge det, så derfor kan brugt udstyr ikke være en dum ide.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du gerne vil vide noget mere om hvordan Bemer præcis virker, så kan du finde en masse brugbar information på internettet. En del mennesker har brug for at sætte sig ind i hvad det vil sige at få behandlingen. På denne måde er det ogå nemmere at tage stilling til om du vil prøve det eller ej. Da Bemer har fået så gode anmeldelser fra både behandlere og klienter, så er det de færreste som vælger behandlingsmetoden fra.