Dette indhold er sponsoreret

Det er sommer, og det betyder, at man kan nyde det gode vejr. Én måde at gøre dette på er, at anskaffe sig en pool, så man kan slappe af i haven og samtidig have mulighed for sjov. Men hvilke muligheder har man at vælge imellem, når det kommer til en ny pool til haven?

Hvilken type pool er bedst egnet til haven?

Hvis man er interesseret i en ny pool til haven, så er der forskellige typer af pools, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvad den bedste mulighed er. Der er først og fremmest to overordnede kategorier af pools – nemlig faste pools og oppustelige pools.

De faste pools er typisk dyrere i anskaffelse. De oppustelige pools er ofte billigere i anskaffelse, men de skal pustes op før brug, og de kan risikrere at miste luften .

Udover disse to overordnede kategorier af pools, så findes der også forskellige størrelser af pools. Hvis man har en stor have, så kan man overveje at investere i en stor pool – måske endda en udendørs spa. Hvis man har en mindre have eller terrasse, så kan det være en idé, at investere i en mindre pool eller et oppusteligt bassin.

Pools kommer typisk med forskellige former – runde eller firkantede – og her er det vigtigt at tage stilling til, hvad der passer bedst ind i ens have eller terrasse. Nogle foretrækker runde pools, fordi de synes, at det giver et mere roligt udtryk, mens andre foretrækker firkantede pools, fordi de synes, at det giver et mere moderne udtryk. Dette er dog helt op til den enkelte person at vurdere, hvad der passer bedst ind i ens have eller terrasse.

Hvad kan de bedste tilbehør til poolen være?

Når man har en pool i haven, så er det ikke kun poolen selv, der er vigtig. Det er også vigtigt at have det rigtige tilbehør, så man kan få mest muligt ud af sin pool. Herunder kan nævnes nogle af de bedste pool-tilbehør:

– En stige: En stige giver dig mulighed for at komme nemmere og hurtigere i og ud af din pool. Du behøver ikke at skulle klatre op ad kanten for at komme ind i poolen.

– Et overtræk: Et overtræk beskytter din pool mod nedfald af blade og insekter.

– En pumpe: En pumpe sørger for at holde vandet i din pool rent og fri for bakterier. På den måde kan du undgå, at svømme i snavset vand.

– Poolmøbler: Poolmøbler giver dig mulighed for at slappe af og nyde solen, mens du svømmer rundt i din egen private pool.