En iPad er et herligt redskab, det er der vidst ingen tvivl om. Den kan bruges til næsten alting. Man kan se film, køre apps, spille spil og bruges til arbejde. Den helt store fordel ved en iPad er, at den nemt kan tages med på farten. Den er god til at slå en masse timer ihjel med, hvis man f.eks. skal på rejse eller bare køre lang tid i bil, tog eller bus.

Som arbejdsredskab er en iPad også fantastisk. Man kan hurtigt sætte et trådløst tastatur til og så har man pludselig en fuld funktionsdygtig arbejdsstation lige til at tage med sig overalt. Alle disse gode funktioner og muligheder er blandt andet noget af de, som har gjort at Apples iPads er blevet så populære. Der er dog ét enkelt problem ved en iPad og det er, at skærmen er meget udsat. En så stor skærm kan nem blive ridset eller smadret, hvis man f.eks. kommer til at tabe den.

Lige netop en smadret skærm var en af de ting vi oplevede på vores iPad 4, da den ved et uheld blev tabt. Det resulterede i en dyr reparation, hvor hele skærmen skulle udskiftes. Den kom til at virke fint igen, men det endte med at blive en meget dyr skærm.

Vores skærm blev smadret – i dag har vi købt et cover!

Som man kan læse ovenover, så måtte vi lære det på den hårde måde med vores iPad 4. Skærmen blev smadret og den endte med en dyr reparation. Hvis man er lidt på forkant, så kan dette dog sagtens undgås. En af de mest effektive metoder til dette er et godt cover. Find et cover af høj kvalitet, som omslutter hele din iPad og så er den godt beskyttet.

De fleste af sådanne covers vil kunne klare en del tæsk og i de fleste tilfælde beskytte din iPad mod skræmmer og ødelagt skærm. Et cover er i dag ikke bare et cover. Der findes et hav af forskellige varianter. Man kan f.eks. finde et cover, som kan bruges som en smart stand til ens iPad, så den bliver bedre at se film og serier på. Man kan også få covers med indbygget tastatur, så den kan bruges til arbejde. Det er også muligt, at finde et cover i en flot farve eller med et flot mønster, og på den måde kan man sætte sit personlige præg på ens iPad. Et godt cover er uden tvivl en god investering, som man ikke kommer til at fortryde.

ipad_covers

Vores cover til iPad 4 kan du finde her – nummer 2 fra højre øverste række