Den 31. oktober er det traditionen tro tid til at iføre sig Halloween dragter. Halloween er en amerikansk højtid som vi efterhånden har taget til os og overtaget. Temaet for denne fest, der i tidernes morgens stammer fra en tilbedelse af de døde og deres sjæle, er uhygge, spænding og sjov og ballede. Nedenfor skriver vores gæsteblogger Lise om hendes forventninger til Hallowen med hendes niece.

Glædelige og uhyggelige halloween

Jeg kan ærligt sige, at halloween er en mine yndlings dage. Jeg glæder mig især, til at skulle ud, og købe et heksekostume, sammen med min dejlige niece. Ansigtsmaling, skal vi også have. Især glæder jeg mig til, at min niece skal skille sig lidt ud. Jeg har hørt fra hende, at resten af hendes klasse har tænkt sig, at klæde sig ud som prinsesser. Selvom der både kommer til at være lyserøde, og lilla prinsesser, så er det nu meget rart, med en god gammeldags heks.

Jeg har lovet min niece, at jeg vil lægge hendes ansigtsmaling, så hun kan blive den grimmeste heks i verden. Hun er 4 år, og ville gerne lægge det selv, men da hendes mor ikke var tryg ved det, aftalte vi, at jeg skulle klare det for hende. Hun blev lidt utilfreds, men det hjalp, da jeg sagde, vi snart skulle skære græskar. Hun er godt nok ikke så gammel, og kan ikke rigtig skære dem selv, men alligevel, så elsker hun at hjælpe til.

Heksehatten er altid det vigtigste ved hele kostumet. Det er det, der skulle sætte præg på, og min niece og jeg, har derfor aftalt, at når vi har fundet det perfekte heksekostume, så skal vi derefter finde den perfekte hat. Dette kan nogen gange være svært, men eftersom min niece er langt fra ligeså kræsen som jeg er, så går det nok. Jeg tror faktisk det ender med, at jeg sætter hende foran computeren, og finder nogen sider der, eftersom jeg så ikke behøver, at spæne rundt med hende, en hel dag.

[styledbox type=”shadow”]

[three_columns border=”border”] [imageeffect type=”shadowreflect” align=”aligncenter” width=”225″ height=”175″ shadow=”shadow-xsmall” alt=”” url=”http://legeaben.dk/wp-content/uploads/2012/09/Heksehat.jpg” ]

Heksehatten

[/three_columns][three_columns border=”border”] [imageeffect type=”shadowreflect” align=”aligncenter” width=”225″ height=”175″ shadow=”shadow-xsmall” alt=”” url=”http://legeaben.dk/wp-content/uploads/2012/09/heksedragt.jpg” ]

Heksedragten

[/three_columns] [three_columns_last border=”border”][imageeffect type=”shadowreflect” align=”aligncenter” width=”225″ height=”175″ shadow=”shadow-xsmall” alt=”” url=”http://legeaben.dk/wp-content/uploads/2012/09/ansigtsmaling.jpg” ]

Ansigtsmaling

[/three_columns_last]
Alle tre produkter er fundet blandt mange af de sjove indslag man kan finde i LirumLarumLegs klæd-ud-skab.
Find dit Halloween kostume her

[/styledbox]

Jeg glæder mig meget til, at holde halloween sammen med hende, og min familie. Især fordi, jeg er blevet inviteret til hendes skolearrangement, hvor temaet selvfølgelig, er halloween. Jeg har udover det lovet hende, at lave en ulækker grøn risengrød, og nogen øjenæbler, som vi laver af æbler, glasur og marcipan, til den halloweenfest. Jeg tror det nok skal blive sjovt.

[hozbreak]

Tak  til Freja, der har spurgt om hun måtte lavet et månedligt indlæg til Danmarks førende blog for legetøj. Vi er superglade for at have dig med på holdet!