Ja jeg ved godt, at enten samler man på det ene eller også på det andet, men sådan er det ikke hjemme hos os. Lad mig sige det sådan, at da jeg fandt Le Toy Van borgen var der slet ikke nogen tvivl om at min ældste søn skulle have den. Jeg elskede den simpelthen, og var overbevist om Ludvig også ville elske den, hvilket jeg i øvrigt heldigt nok havde ret i (og det er ikke altid farens impuls overbevisninger er korrekte). Til gengæld var vi ikke særlig vild med Le Toy Vans ridder figurer, som var lidt for Vinter By Øster for vores smag, og jeg syntes de manglede den vildskab, som riddere og drager gerne må udtrykke.

Så i stedet for de klassiske Le Toy Van figurer, der passede, så fandt vi Schleich riddere og Schleich dragen. Ludvig mente imidlertid også at der burde være et par dinosaurer, så de står som I kan se i baggrunden og ser farlige ud.

Både Le Toy Van’s borg og Schleich ridderne kan findes og købes via nedenstående link!

Klik her for at finde de fedeste riddere, drager og borge