Det kan være svært at finde tiden til at lede efter en kæreste, hvis man er enlig forælder. Der er altid noget som skal laves, og man har sjældent et minuts stilhed. Ikke nok med at man er enlig forælder, så har du højst sandsynligt også et fuldtidsjob, som skal passes. Du føler måske, at det er helt uoverskueligt svært at finde tid til at lede efter kærligheden. Det er vigtigt, at du bruger noget tid på dig selv, og at du ikke glemmer dig selv i hverdagens travlhed.

Få en ny hobby og find kærligheden

Hvis du ikke finder tid til dig selv, kan du risikere at blive stresset og få andre psykiske skavanker. Hvis du først bliver stresset, er det svært at komme tilbage til dit glade jeg. Dette vil også gå ud over dine børn. Derimod, hvis du begynder at bruge noget mere tid på dig selv, vil du kunne mærke en forskel i dit humør. Dette forskel vil dine børn også få gavn af.

Hvad skal jeg lave i min alenetid, spørger du måske? Måske du kunne få dig en ny hobby. Er der noget du altid har haft lyst til at prøve? Så spring ud i det! Arranger en legeaftale eller en pasning af dit barn, så du kan gå til en hobby. Hvis du starter til en hobby, er der chance for, at du finder kærligheden. Det er nemlig et godt sted at møde nye folk. Her kan i snakke om jeres fælles interesse i form af hobbyen, og det sætter gang i kemien. Er der ikke en bestemt hobby, som du gerne vil dyrke og blive bedre til? Måske interesserer du dig for andre ting? Du kan også møde nye mennesker, og finde kærligheden, gennem politiske partier eller organisationer. På den måde sikrer du nemlig også, at I har den samme overbevisning og deler de samme holdninger.

Brug forskellige dating apps

Som enlig forælder er der sjældent tid til at gå i byen. Her er smart, at der findes dating apps. Så kan du nemlig sidde derhjemme og passe dine børn, imens du leder efter kærligheden. Så kan du møde folk, når du har tid og på dine præmisser. Det smarte ved dating apps er nemlig, at man blot kan lukke appen ned, hvis man ikke har lyst til at skrive med fremmede længere. Så download en dating app og scor din nye kæreste!