LEGOFor få år siden var der nok ikke mange der havde set, at Danmarks største lejetøjsproducent ville begynde at lave skoletasker. Men selvom LEGO har kæmpe succes med salg af deres LEGO klodser, har de valgt at udvide deres sortiment og producerer nu også skoletasker.

 

Og det er ikke bare billige skoletasker som er produceret for at få deres logo og brand udbredt. Nej, der er faktisk tænkt over mange detaljer i respekt for de børn som skal bære dem, og lige nu er det faktisk en af de bedste skoletasker på markedet.

 

Hos LEGO har de igen været innovative, og taget eksperter inden for ergonomi med på råd under designfasen. Det betyder ikke blot at skoletasken er polstret på både skulderstropper og ryg. Men den har også præcis de indstillingsmuligheder en ergoterapeut og kiropraktor anbefaler og kræver.

 

Ikke nok med det, så er den meget nem at indstille for børnene selv; de skal selvfølgelig blot vide hvordan det skal gøres og hvordan den skal sidde.

 

Det virker ærligt talt som om LEGO har taget konkurrenterne på sengen. Deres model Small, som er en skoletaske til børnehaveklasse, scorer nemlig topkarakterer i forbrugertests og er på lige fod, hvis ikke foran konkurrenter, som har været på markedet i årtier.

 

De ergonomiske fordele er ikke noget børnene som udgangspunkt vægter specielt højt, men det gør forældrene selvfølgelig. Til gengæld er børnene helt vilde med de LEGO serier som skoletaskerne indgår i – f.eks. LEGO City eller LEGO Starwars til drengene og LEGO Friends til pigerne.

 

LEGO skoletakser er endnu et eksempel på, at innovation ikke behøver at være nye opfindelser, men at man kan tage et produkt der allerede findes på markedet, og så gøre det lige en tand bedre eller en tand anderledes end konkurrenterne.

 

Vil du prissammenligne LEGO skoletasker mod øvrige, så besøg findskoletasken.dk.