Om hvordan jeg fik råd til at indrette det perfekte puslerum med et enkelt klik.

Jeg gik i gang med mit nyeste projekt, et nyt puslerum, med stor entusiasme. Drømmen var at det gamle bryggers, der indtil da kun havde fungeret som tørrerum, skulle laves om til et hyggeligt og praktisk puslerum til Ida. Bryggerset var perfekt til formålet, da der var adgang til vand og masser af skabsplads.

Jeg havde en meget klar vision for indretningen, sommerfugl wallstickers på væggene i lyserøde, røde og orange nuancer, et hvidt pusleord og en uro til at holde hende distraheret under bleskift. Derudover havde vi også brug for et nyt badekar. Jeg kan i øvrigt varmt anbefale at placere en CD-afspiller i puslerummet, musikken gør bleskift og bad til en bedre oplevelse for alle.

Sådan fandt jeg ud af at kviklån var den rette løsning for mig

Jeg kløede i fingrene efter at komme i gang. Desto hurtigere puslerummet stod klart, desto mere glæde ville vi få af rummet. Og det var nu jeg havde tiden til at gøre det. Problemet var finansieringen. Jeg googlede oversigt over forbrugslån og fandt frem til en låneportal, der gav informationer om de forskellige kviklån på markedet, samt mere generelle oplysninger om lånebegreber, renter og gode råd til hvordan man skulle forholde sig til låneansøgningerne osv. På siden fandt jeg også en funktion der sammenlignede priserne for de forskellige lån. Jeg fandt ud af at for at finde det billigste lån, måtte jeg vide præcis hvor meget jeg havde brug for at låne.

Fyld kurven på nettet og kom frem til det præcise budget

flexibathSå kom den sjove del. Jeg fandt frem til alle de ting jeg skulle købe for at indrette Ida´s nye puslerum. Et puslebord og pusleplade fra onskeborn.dk, sommerfugle fra wallstickers, det flotte sammenklappelige babybadekar fra flexibath og den skønneste uro med små lyserøde bamser. Jeg regnede ud at jeg i alt ville få brug for at låne 6000 kr.

Det billigste kviklån for mig

For mig var den billigste og bedste løsning et kviklån hos L´easy.dk. Efter at have indtastet lånebeløbet og afbetalingsperioden, skulle jeg udfylde nogle få personlige informationer, såsom kontaktoplysninger, boligforhold og mit kontonummer. Dernæst klikkede jeg bestil nu og efter et par sekunder modtog jeg en kvittering for min ansøgning. På bare en time blev ansøgningen godkendt og 4 timer senere stod de 6.000 kr. på min bankkonto. Utrolig nemt og effektivt. Jeg havde aldrig forestillet mig at det selvom det hedder kviklån kunne gå igennem så hurtigt. De fortjener virkelig navnet, ingen falsk reklame der.

Allerede samme aften bestilte jeg alle mine ting og ventet som et barn juleaften på at de skulle komme. En uge senere stod puslerummet klar. Det var endnu flottere end jeg havde forestillet mig og det blev en ren fornøjelse at pusle og bade Ida til hjulene på bussen drejer rundt rundt rundt… Jeg kan varmt anbefale et kviklån til andre, der står i samme situation og mangler penge her og nu.

puslerum