At lege med kridt, og tegne på vejen, og på fliserne da jeg var lille, var det store sommerhit. Jeg legede tit med vejens børn, og vi hinkede, legede ”Krig”, og lavede sjove tegnekonkurrencer.

Derfor blev jeg også henrykt, da jeg fandt en spand kridt på nettet.

Jeg kan huske hvor dejligt det var, og hvor meget jeg altid glædede mig til, at komme ud og tegne og lege. Jeg fik lov til at være kreativ, og bevæge mig, samt være social. Den ene ting, som holdte os sammen, var en fælles kærlighed, for at lege med kridt.

Det er lidt sjovt, som nogen gamle lege bare aldrig dør, og det var derfor også sjovt, at se den samme form for kridt, stadigvæk bliver solgt.

Jeg kan kun knytte gode minder til sådan en spand, og jeg kan kun tænke på, hvor dejligt det er. Der fandtes ikke noget bedre at lave om sommeren, end at lege med kridt. Jeg kan huske, hvordan jeg tog min spand med i skole, i de mindste klasser, og vi så også legede der. Det var rigtig hyggeligt, og det er dejligt at tænke tilbage på.

Kridt er efterhånden en ret gammel opfindelse, og det er helt utroligt, så populært det stadigvæk er. Det er også stadigvæk super sjovt, og jeg tror stadigvæk, det kan binde folk sammen.

Jeg kan også godt lide, at det stadigvæk er de afmættede farver, som lyseblå, og den meget blege zombie-grøn.

Det er virkelig dejligt at se, at det er de samme farver, som dengang.

Ikke nok med det, så har jeg også kun hørt om de samme lege, som jeg legede dengang. Det er virkelig dejligt at se, at tiden ikke fornyer sig hele tiden, og jeg håber, at kridt, og disse lege, stadigvæk vil være her om 100 år.

Hvis du hellere vil læse noget om børneværelset kan du læse det via forrige link.