Når det handler om julegaveideer til børn, er det heldigvis ofte meget lettere at finde på gode gaveideer, end når der skal findes på gaver til voksne.

 

julegaveideer til hamHvis du giver børn et legetøjskatalog i hånden, så finder de hurtigt de første 20 store ønsker. Hos voksne er det ofte en anden sag, hvor mange voksne allerede føler de har alt hvad de har brug for. Modsat føler børn at de mangler alt, og alle gaveideer i kataloget ser rigtig interessante ud i barnets øjne.

 

Når du skal bestemme dig for hvilken gave du ønsker at give dit barn, er der et par ting som altid er gode at overveje. Først og fremmest er det en rigtig god idé at holde sig fra irriterende legetøj, som siger høre og irriterende lyde. Det bliver du rigtig hurtig træt af.  Det er også en rigtig god idé at lade være med at give dine venners børn en sådan gave, for så kan hævnen hurtig blive sød.

 

Så husk altid denne hovedregel. Irriterende legetøj med høje lyde er et absolut no go.

 

De gode julegaveideer

Men heldigvis er der rigtig mange andre gode gaveideer til børn. Det er altid en god idé at købe noget som børnene kan have glæde af og dele med andre børn. Det giver ofte børnene meget større glæde, når de kan dele legen med andre børn. Desuden er det en god måde for børn at lære at dele. Dette er en rigtig god egenskab for dit barn at have og dit barn vil med sikkerhed drage stor fordel af at være i stand til at dele, når barnet skal begå sig i børnehaven og i skolen.

 

Det er selvfølgelig dejligt med en bamse, som dit barn elsker over alt på jorden og som dit barn knytter et tæt bånd til. Så en god idé er selvfølgelig at sørge for at dit barn både har det legetøj som barnet knytter sig til, men også samtidig det legetøj som hjælper dit barn med at lære de sociale normer, ved at give barnet legetøj som flere børn kan lege med på samme tid.

 

Når du leder efter julegaveideer til børn er mulighederne uendelige. Det er selvfølgelig altid en fantastisk idé at tage børnene i en legetøjsbutik, så de rigtig kan få mulighed for at udfolde sig og mærke alle de forskellige stykker legetøj.

 

Men du har også mulighed for at lede efter julegaveideer på nettet. Her finder du også et kæmpe udvalg af geniale gaveideer, som børnene vil elske.

 

Så der er rige muligheder, både hvis du har god tid og kan tage børnene med i butikkerne, eller hvis du er under tidspres og ønsker at bestille legetøjet direkte fra din computer.

 

Efterkommentar: Tak til Kasper for hans første artikel her på LegeAben. Kasper er videre ejer af virksomheden www.gogadgets.dk , der blandt andet har specialiseret sig i julegaveideer til voksne.