Har du problemer med alger? Alger kan sætte sig både på facaden af huset, terrassen, fliserne eller mange andre steder. Selvom alger i sig selv er ufarlige, så er det en god ide at få den fjernet i god tid. Ikke nok med at algebelægning ikke ser særlig flot ud, så kan det også gå ind og skade facaden af huset eller gøre terrassen udenfor til en farlig glat glidebane.

Få bugt med algerne

Du har måske allerede hørt rigeligt om diverse gode gør-det-selv råd, som kan bekæmpe de irriterende alger. Faktisk kan det være temmelig farligt selv at gå i krig med algerne. Der er en lang række kemiske produkter, som man simpelthen ikke må bruge til at dræbe alger, da disse er enormt skadelige for vores miljø.

Den bedste måde at komme algerne til livs på er med professionel algebehandling med algerens. Du kan bestille din behandling hos Glad Rens og endda tegne et abonnement, så du årligt får holdt algebestanden nede derhjemme.

Algebehandling med miljørigtig algerens

Algerens er den mest almindelige, og også mest effektive, måde at bekæmpe alger på. Algerens er skånsom over for miljøet, og gør ikke brug af en masse skadelig kemi. Dog er det nødvendigt at bruge kemi for at få buk med algerne, så det er bedst at overlade opgaven til de professionelle.

Når du får professionel behandling med algerens, så er du garanteret at produkterne der bruges er både miljørigtige og effektive. Du kan faktisk ende ud med at få en grim bøde, hvis du bruger forkerte kemiske produkter til at fjerne dine alger, så det er en langt bedre ide at overlade opgaven til de erfarne. Algerens produkter skal nemlig godkendes af miljøstyrelsen, før den må benyttes til at fjerne algerne.