kalender 1Så er nedtællingen til jul officielt over os, kun få dage tilbage til den store dag, som vi har ventet på i flere måneder. Men når du er i butikker, bruger en formue, har du så tænkt, at denne jul kunne være tid til at begynde at sætte dine fantastiske kreative evner i praksis og lave dine egne julegaver?

I de sidste to år har jeg valgt at lave hjemmelavede feriekalendere med nogle af mine familiemedlemmer. Min bedstemor elsker alt, hvad der er blevet hjemmelavet, og især når jeg har valgt billederne fra familiefotos taget hele året! Alternativt kan du også bruge tegninger og uploade dem til din computer (måske nogle af børnenes?). Jeg synes, det er en dejlig måde at vise dem, du holder af, og kunne der være en mere betænksom gave end en hjemmelavet?

Da dette er sæson for vores smukke små børn, hvorfor så ikke få dem involveret i julehåndværk ved at lave dine egne julekort eller personlige fotokalendere. Dette er så let at gøre og kan fungere som en lille ekstra sød og personlig gave til én du holder afJ .

Hvis du nyder glitter og glans på stykker af kort og stof, er dette den ultimative julegave og håndværk. Alternativt kan du gøre disse online ved hjælp af online-tilpasning til at oprette særlige gaver til alle.