Jeg ville for ikke så lang tid siden, søge på noget giraf legetøj på nettet, og jeg prøvede derfor, inde på forskellige legetøjshjemmesider, som jeg allerede havde stiftet bekendtskab med.

Efter noget tid, kom jer ind på et produkt, som virkelig virkede sjovt. Det var et giraf ”Ping-pong bat”, og det så virkelig sødt ud.

Ikke nok med, at det er det meget velkendte bat, med et bat, og en boldt bundet til en snort, hvor man så kan ramme den bold i en uendelighed, hvis man er god, så er den også formet, og malet, som den sødeste giraf i verden.

Det er faktisk lige før, man ikke kan nænne, at smide en bold på den, hele tiden.

Den minder mig lidt om det kedelige, runde, almindelige bat jeg selv havde, da jeg var barn. De kan det samme, og jeg var glad for det, men i forhold til et giraf bat, bliver mit bare lidt kedeligt. Det er så sjovt at se, når gammelt legetøj bliver fornyet til noget sjovt, eller sødt.

Jeg kan huske alle de konkurrencer vi lavede med, hvem der kunne ramme flest gange, hvem der kunne lave flest tricks, og hvem der havde det flotteste bat. Jeg pyntede mit med klistermærker, i den modsatte side af, hvor bolden skulle ramme, så jeg ikke risikerede at de røg af, eller at bolden ramte forkert.

Battet blev kun mere grimt af det, men det var sjovt.

Der gik altid sport i de bat, og selvom vi havde et bordtennis bord til rådighed, meget tæt på, så blev det altid disse bat, som vandt lege-pladsen. De var bare rigtig sjove.

Da en af børnene kom med den første i børnehaven, ville alle prøve den, og den var bare så sej, jeg kan huske, at jeg, når jeg var kommet hjem, begyndte at tigge og bede, om jeg ikke nok også, måtte få sådan en, eftersom det var så sjovt. Jeg fik så et, efter lidt tid, hvilket jeg blev glad for.

Efter min mening, er der intet negativt at sige, om sådan et bat.

Du kan læse flere spændende artikler og anbefalinger på om legetøj her på siden.