Jeg elsker løbehjul. Det er faktisk noget af det bedste jeg ved, og derfor mener jeg ikke, at nogen skal undvære et. Især ikke børn.

Det at tage sit løbehjul, og bare lege rundt på det, det er virkelig fantastisk. Ikke nok med, at man får rørt sig, så får man også leget, og mærket vinden i sit hår.

Det er netop derfor, jeg har valgt at købe et løbehjul til min niece. Jeg er godt klar over, at jeg forkæler hende en del, men eftersom jeg ingen børn har selv, så må det jo være sådan.

Jeg overvejer lidt, at købe et lyserødt løbehjul til hende. Dog ikke sådan et med prinsesser på, som man så ofte ser i butikkerne.

Det skal også være holdbart, og jeg ser derfor frem til, at gå på nettet, og søge efter et godt et. Jeg håber at jeg kan finde et, hvor der er godt plads til fødderne, så man ikke så nemt vælter. Det kunne også være rart, hvis der var flere hjul på, en 2, så hun nemmere kan holde balancen.

Jeg glæder mig allermest til at se hende styrte ned af bakkerne, og lege fartbølle. Jeg håber at se glæden i hendes øjne, og at se hende suse ned, med et smil på læben.

Jeg håber også, at hun vil få en større lyst, til at være udenfor, og hygge sig på sit løbehjul.

 

Løbehjul og forventninger

Eftersom jeg har mange forventninger til hendes fremtidige løbehjul, håber jeg, at jeg kan finde det på nettet, så jeg ikke skal løbe fra butik, til butik i den virkelige verden. Når man har travlt, men stadigvæk vil gøre nogen glade er netbutikker rent faktisk det mest praktiske. Især hvis man kan stole på dem. Jeg ser meget frem til, at skulle give hende det, med en lille sløjfe på, og sige ”bare fordi du fortjener det”.

Men jeg skal jo først finde det perfekte løbehjul, så jeg sætter sætningen på standby, og går i gang med min søgen.

Hvis du er mere til andre køretøjer, så skal du bare tage et kig på denne side om løbecykler.