Gæsteindlæg af Sasa Kovacevic – en af Danmarks absolut førende eksperter i kontorstole såvel til voksne som til børn.

 

Kære besøgende hos Legeaben.dk
Jeg hedder Sasa Kovacevic, og til dagligt driver jeg en informationsside om kontorstole på nettet. Nederst i artiklen kan I finde links til mere info om mig og mine beskæftigelser.
Det er min store fornøjelse at præsentere denne artikel om, hvorfor I som forældre måske burde overveje, at anskaffe en ergonomisk kontorstol til jeres børn.
Rigtig mange forældre kender nemlig ikke til nogle af de mange risici som varige mén børn kan få ved at bruge forkerte stole igennem opvæksten. Dårlige modeller resulterer ofte med ondt i lænden, ryggen eller nakken.
Følg mine oplysninger og I vil allerede være godt på vej til, at give jeres børn de bedste når det kommer til statiske positioner.

 

Hvorfor er ergonomi vigtigt for mine børn?

De ergonomiske kontorstole hjælper dine børn med afbelastning af ryggen, skuldrene og nakken. Hver 6. voksne dansker oplever problemer med ondt i kroppen på grund af for mange timer foran skrivebordet på arbjedet eller der hjemme.ergonomisk kontor stol til børn
Alt dette kan du undgå for dit barn, hvis du sørger for at købe den korrekte kontorstol. De gode ergonomiske kontorstole har følgende egenskaber:
 De er simple
 De sætter fokus på bevægelse
 De er ikke for behagelige
Hav dog i mente, at dit barn ikke nødvendigvis ikke er bygget som andre børn, og derfor er det ikke sikkert, at alle stole passer til lige dit barn. Hvis du dog sørger for at følge ovenstående egenskaber, så er du allerede godt på vej til et godt køb.

Hvordan fungerer det helt præcist?
De ergonomiske kontorstole fremmer blodcirkulationen i dit barns krop, og hjælper derfor vejrtrækningen. I og med at de ikke er alt for behagelige, så sørger de ligeledes for at dit barn engang imellem rykker rundt så enden aflastes.
Priserne på stolene ligger omkring 1.000 – 10.000 kr. alt afhængig af materialet og mærket selvfølgelig. Der er ingen grund til, at være nervøs for kvaliteten af kontorstolen hvis den ene er billigere end den anden. Langt de fleste ergonomiske stole virker som de skal!
Markedet for disse stole er vokset i seneste par år, og det giver dig som forældre en god mulighed for at lave en god investering. Alle forældre ønsker deres børn det bedste, og derfor kan det godt betale sig at tænke på barnets fremtid – en investering i en solid ergonomisk kontorstol er vejen frem.
Jeg anbefaler følgende krav til dit barns stol:
 Sørg for at stolen har en sædehøjde, som kan indstilles.
 Sørg for at stolen har armlæn.
 Sørg for at stolen har en polstring, der ikke glider.
 Sørg for at stolen har 5 ben.
 Særg for at stolen har et ryglæn og sæde der kan indstilles hver for sig.
Du kan købe disse stole i læder, plastik eller betræk. De fleste kan regne ud at læder koster mere end betræk, men der findes selvfølgelig undtagelser. Inddrag gerne dit barn med i købet, på den måde vil han eller hun føle, at det er lige præcis hans eller hendes kontorstol.

Fakta om Sasa Kovacevic:
Blog: http://sasa-kovacevic.dk/
Hjemmeside: http://billige-kontorstole.dk/
Følg på Google+: Sasa Kovacevic