Det er ingen hemmeligheds t håndværkere på større opgaver til være klar til at arbejde i al slags vejr. Det betyder også at det ikke er lige sjovt at gå på arbejde alle dage, da det nogen dage kan stå ned i stænger, eller være mange frostgrader. Derfor kan det også være rart at søge væk fra kulden i sine pauser. Derfor er det en god ide at leje en mandskabsvogne il sit personale, hvis man er byggeleder på et projekt. På den måde kan man søge ind når man har pause, og få varmen, mens man spiser sin frokost, eller sludrer med sine kolleger. Du kan herunder læse mere om udlejning af mandskabsvogn.

Derfor skal du leje en mandskabsvogn

Jo koldere og vådere man bliver på sit arbejde, jo mindre produktiv bliver man. Derfor er det vigtigt, at man passer på sit personale, når de hårde dage står på, go det er koldt og vådt at arbejde udenfor. Derudover er der også noget trygt og rart over at kunne søge indenfor, hvor der er varmt og tørt i et par minutter. Man giver med andre ord sine kolleger et lille moral boost, så det bliver mere produktive efter pausen.

Derudover er det også meget mere behageligt at sidde indenfor og spise sin frokost, mens man får noget ro fra arbejdet. Der er også typisk en del larm på en byggeplads, som man også kan flygte fra ved at søge ind i en mandskabsvogn. Der er altså flere gode grunde til at leje en mandskabsvogn, hvis man gerne vil gøre noget godt for sine kolleger og sørge for, at de har det godt mens de er på arbejde.

Hvad koster det at leje en mandskabsvogn?

Der er forskellige priser og forskellige typer mandskabsvogne på markedet. Generelt er der to forskellige modeller, som er til to og fire personer. Det kommer altså an på hvor mange mennesker der er på opgaven, om man skal leje den ene eller den anden. Man kan også overveje, om man skulle leje en mandskabsvogn med toilet, hvis man er på en opgave, hvor der er ikke er et toilet i nærheden og der heller ikke er en toiletvogn.

Mandskabsvognen til fire personer kommer med to rum, toilet, bad og omklædningsrum. Dine kolleger og medarbejdere kommer altså ikke til at mangle noget, hvis du vælger at gå med denne type vogn. Der vil være masser af plads til at holde pause og klæde om samtidig.

En mandskabsvogn til to personer er godt egnet som mobilkontor, hvor man kan foretage noget arbejde, som ikke kan gøres udenfor. Der er altså forskel på hvad disse to vogne bruges til, men begge vogne er udstyret med toilet og bad.

Prisen på begge vogne ligger på 3900 kroner om måneden, så det eneste man skal overveje er, hvor mange der skal dele vognen og hvad vognen primært skal bruges til. Hvis det er et pauserum ville det være oplagt at gå med vognen til fire personer.