Hvem var Danmarks bedste legetøjsbutik i 2012? Det var sådan set ikke en nem opgave. og der var en række forskellige vi overvejede. Der var klart en overvægt af online legetøjsbutikker, men der var faktisk også en nogle enkelte fysiske legetøjsbutikker, der var med i racet om at vinde titlen som Danmarks bedste legetøjsbutik i 2012.

 

Besøg vinderen HER og vurder selv

Det var NetGiraffen, der endte med at løbe med guldet og som vandt den første pris nogensinde for at være Danmarks bedste legetøjsbutik i 2012. Det var der flere grunde til. Nedenfor er de væsentligste grunde listet:

 

Lækker hjemmeside – simpelt og lettilgængelig opsætning
Godt alsidigt udvalg af produkter
Hurtig og grundig forsendelses procedure
Personlig, hjælpsom og venlig betjening

 

At NetGiraffen scorer absolut topkarakter på alle disse felter er den hovedsagelige årsag til de løber med prisen for 2012. Det er simpelthen en fornøjelse, at sidde og læse om NetGiraffen på TrustPilot. Her er et par af de ord, som NetGiraffens kunder tildelte på TrustPilot:

Kan helt sikkert anbefale at handle hos Netgiraffen. Stort udvalg, nemt at bestille og hurtig levering.” -Susanne

Virksomheden har en dejlig overskuelig hjemmeside, opbygget så varesortimentet let kan tilgås. Man havde også oplevelsen af at varen næsten allerede var klar til afsendelse inden det endelige tastetryk var foretaget. En hurtig og effektiv levering.” – Bernhard

Super hurtig forsendelse. Alt var pakket flot og forsvarligt ind. Der lå 2 små chokolader samt et personligt håndskrevet takkekort.” –Ukendt

Kilden til disse data kan i store træk findes på Trustpilot, og der er flere hvor de kommer fra: Se her!

Vi er stolte og glade for at kunne præsentere prisen for NetGiraffen.

legeabens guld pris 2012

Hvad sagde NetGiraffen så til den flotte pris, da vi forleden præsenterede dem for nyheden: ”Vi hos Netgiraffen er rigtig stolte og glade for prisen som ”Årets legetøjsbutik 2012” – og vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til prisen.”

Endnu en gang tillykke til NetGiraffen, og tak for at I tager jeres job som legetøjsbutik seriøst.

Besøg Danmakrs bedste Legetøjsbutik HER
De offline legetøjsbutikker kunne lære meget af NetGiraffen, og ud fra et ret simpelt koncept. Nedenfor har vi et par billeder fra bag magien i NetGiraffen:

netgiraffennetgiraffen legetøjslager