Selvom man indretter et børneværelse, så behøves man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Man kan finde enormt mange flotte og unikke produkter, som vil skabe glæde i et hvert børneværelse. I denne artikel, der vil jeg prøve at gennemgå nogle af de fede muligheder der findes, og forhåbentlig inspirerer dig til at tænke i lidt anderledes baner.

 

Hay Pinocchio Tæppe

hay pinocchioDanske Hay skaber nogle unikke og flotte designermøbler og accessories – primært målrettet mod voksne. De har dog også skabt nogle fede ting som passer perfekt i et børneværelse, f.eks. deres unikke og eksklusive Pinocchio tæppe. Tæppet er en fryd for øjet, og vil uden tvivl skabe glæde i ethvert hjem. Det er ekstremt farverigt, og dejligt at benytte. Tæppet er skabt af en masse små runde “pinocchio kugler”, lavet af uld. Det er et meget populært tæppe, og må betegnes som en nyklasikker. Find det – og andre Hay produkter her.

 

Oficina Kreativa Mini Acapulco Stol

Acapulco Stolen er en rigtig populær voksen stol, og nu kan man også få den som børnemodel. Det er en flot stol, som med sit udseende, indbyder til at sidde og læse en god tegneserie. Det er en meget behagelig stol – som man sidder fantastisk i.

 

Swedese Spin Skammel

swedese spin skammelNoget så kedeligt som en skammel, bliver pluselig spændende og unikt, når den er produceret af Swedese. Denne retro og farverige stol er blevet meget populær i danske børneværelser. Den er stabelbar, hvilket er en fordel hvis man vil have et børneværelse som ikke er så kaotisk. Swedese har også lavet andre fede produkter, du kan finde et udvalg her.

 

Roommate HippieTipi

HippieTipi er et smart telt til børneværelset. Perfekt til leg og læring. Legeteltet er designet af to danske designere Christine Schwarzer og Anne Birgitte Balle. Det er både et enormt sjovt telt at benytte som barn, og som voksen er det pænt at se på. Gør børneværelset sjovere med et HippieTipi telt.

 

Hoptimist

hoptimistEn klasikker – Hoptimisten er kendt verden over, siden den danske møbeldesigner Gustav Ehrenreich skabte konceptet i 1968. Man kan få Hoptimisterne i mange forskellige versioner, lige fra sparebøsse til rooligan. En rigtig sjov og unik ide til børneværelset.