Har du arvet en lille sum penge, vundet i lotto, eller på anden vis fået penge på bogen, kan du med fordel få hjælp fra en investeringsrådgiver. At have penge i banken var førhen en rigtig god ide. Det er det bare ikke længere. Bankerne giver dig ikke den rente, som dine penge rent faktisk er værd, hvis du bare har dem stående på en konto hos dem. Dine penge, på din konto, er faktisk et indlån, altså et lån som du yder til banken. Renten for et indlån og et udlån kan slet ikke sammenlignes, men hvis du gør det, vil du opdage at det på ingen måde er dig der tjener på den forretning.

En investeringsrådgiver kan rådgive dig om forskellige alternativer, som helt sikkert er en bedre forretning, end at låne dine penge til banken.

Køb fast ejendom for dine penge

En investeringsrådgiver vil stadig mene at fast ejendom er en udmærket investering. Boligmarkedet er ikke gået helt i stå, men krisen kradser alle vegne, så det går nok ikke den anden vej foreløbigt. Et boligmarked uden reel omsætning, er et boligmarked med de rigtige prissætninger. Det betyder at de boliger der bliver handlet, bliver solgt til den pris som boligen rent faktisk er værd. I opgangs tider koster boliger langt mere end de er værd. Som de fleste andre markeder handler boligmarkedet også om udbud og efterspørgsel. Når udbuddet er større end efterspørgslen, så kommer ting tættere på deres egentlige værdi. Derfor vil en investeringsrådgiver på ingen måde fraråde dig et boligkøb, som ren investering. få mere viden her https://www.mintermarkets.com/.

Mursten har altid en pris. Køber du dem mens der er krise og generelle prisstigninger på stort set alle varer, så køber du dem på det helt rigtige tidspunkt.

Aktier er også en mulighed for investering

Ved du en hel masse om aktier i forvejen, så er det bare at gå i gang. Ved du ikke særligt meget om aktier vil en investeringsrådgiver helt sikkert være en god hjælp.

Aktier er ikke bare lige at gennemskue dagens tal. Aktier kræver at du følger med markedet og at du har styr på historikken. Der findes ikke sikre aktier. Der findes aktier som det med stor sandsynlighed kan betale sig at investere i. Der findes til gengæld usikre aktier. Aktier som med stor sandsynlighed, inden for en kort periode, vil være en ekstremt dårlig investering, som kun vil ende i tab.

En investeringsrådgiver kan også tænke ud af boksen

Fast ejendom og aktier er de typiske investeringer, når det handler om at vedligeholde og helst forøge en mindre formue. Men der findes også en hel masse andre ting du kan investere i. Ædelmetaller og ædelsten har været yndet investeringer lige så længe som nogen har tænkt i investering. Krypto valuta og valuta handel er også en mulighed. Ofte en god mulighed, hvis du ikke vil binde din formue i en længere periode.

En dygtig investeringsrådgiver kan vejlede dig om disse og om mange andre muligheder for sund investering.