Sponsoreret.

Når familien bliver udvidet med en lille ny, skal der købes tilbehør til det lille barn. Vores børn er vores pureste guld, og de fortjener kun det bedste af det bedste. Hos Filibabba finder du dansk produceret interiør og tilbehør til børn, i den højeste kvalitet. Alle de smukke produkter er skabt med kærlighed og en stor omtanke til miljøet.

Produkterne fra Filibabba er skabt af 100% økologisk bomuld, samtidig med at produkterne både er bæredygtige og miljøvenlige. Du kan derfor med god samvittighed købe produkter fra Filibabba, hvor du støtter en bæredygtig produktion. Samtidig er du også sikker på, at der ikke er noget i produkterne, som er skadeligt for dit barn. Find alle de smukke Filibabba produkter, på www.littlehappy.dk/filibabba.

Forkæl dit barn med favoritterne fra Filibabba

Som hos alle kendte brands, er der nogle klare favoritter blandt det store udvalg. Filibabba har mange produkter, som efterhånden er blevet til favoritter blandt børnefamilierne. Med kvalitetsprodukter fra Filibabba, kan du roligt shoppe løs til dit barn, du bliver ikke skuffet. Du kan her få lidt inspiration til, hvad du skal købe fra Filibabba:

  • Det populære legetæppe – Det flotte quiltede legetæppe fra Filibabba er så populært, og det er ikke uden grund. Legemadrassen fra Filibabba kan bruges til rigtig mange forskellige ting, og derfor er det ikke en ting, dit barn hurtigt vokser fra. Et Filibabba legetæppe er det perfekte underlag til leg, så kulden fra gulvet ikke kommer op til dit barn. Legetæppet er lavet i 100% økologisk bomuld, så du trygt kan lade dit barn ligge og udforske verden derfra.
  • Den smarte aktivitetsnest – Aktivitetsnest, legetæppe, kravlegård, kært barn har mange navne. Den smarte aktivitetsnest fra Filibabba har så mange funktioner, at du næsten ikke behøver andet til dit barn. Aktivitetsnesten har kanter, så dit barn ikke kan trille ud, ligesom en lille kravlegård. Kanterne kan foldes ned, så du har et legetæppe. Sidst har aktivitetsnesten et aktivitetsstativ, som du kan tilføje forskelligt legetøj på, og så kan de nemt tages af.
  • 100% økologisk sengetøj – Hos Filibabba finder du meget forskelligt sengetøj, som både passer til babydyner og juniordyner. Sengetøjet fra Filibabba har de fineste farver og smukke designs, så det nemt passer ind i ethvert hjem. Du skal kigge på en babydyne i mange timer om dagen, i næsten alle hjemmets rum, derfor kan du med fordel vælge noget flot sengetøj. Baby- og junior sengetøjet fra Filibabba er lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.
  • Hvalen Christian – Der er ikke mange børn, der er glade for mørke, og slet ikke når de skal sove. Hvalen Christian fra Filibabba er en LED lampe, der kan skifte farve og giver et roligt lys, helt perfekt til natten. Hvalen Christian har et fint design der passer perfekt ind på de fleste børneværelser, og så er den god når der skal læses godnathistorier, lysstyrken kan nemlig indstilles efter behov.

Børn fortjener den bedste søvn

Børn udvikler sig mest når de sover, og derfor er det vigtigt at sørge for, at børnene får en god nattesøvn. Med en kapok dyne fra Filibabba, sikrer du at dit barn har en god dyne. Kapok dynen er fyldt med kapok, som hjælper med at regulere temperaturen, mens dit barn sover. På den måde er du sikker på at dit barn hverken fryser eller sveder, når barnet er puttet godt i den bløde og åndbare dyne.