Abens Blog

LegeAben er en guide vi har lavet, da vi ikke længere gider at købe alt for dårlig kvalitet legetøj til vores børn. Vi fokuserer særligt på legetøj i aldersgruppen 0-6 år, mens vi forældre stadig kan have lidt medindflydelse på hvad de leger med 🙂

Vi vil løbende lave forskellige artikler her om alt fra opdragelse til hvor man får den bedste løbecykel for pengene og alt andet som lige falder fra vores hånd. Håber I nyder læsningen og finder nogle råd som I kan bruge. I er naturligvis altid velkomne til at kommentere på indlæggene men kommentarerne vil ikke blive postet med det samme, da vi har en del dårlig erfaring med, at der kommer en masse robotter forbi og spammer komplet håbløse kommentarer, som fx. “The New Diablo 3 game is out now – buy it at XXXX” osv. Så det er simpelthen grunden til vi ikke tillader kommentarer med det samme.

Hvis I har nogle gode erfaringer med noget bestemt legetøj som I gerne vil dele skal I også være mere end velkomne til at dele det på denne blog. Bare skriv til [email protected] eller for så vidt bare hvis I har nogle andre råd, som I mener kunne være spændende at dele på denne blog!