nerf

Her er 4 årsager til NERF er en fed gaveidé

Der er ikke noget at sige til, at Nerf guns er blevet så populære, som de er. Kombinationen af det fede design og lækre farver, samt muligheden for at genopleve den intense action fra First-Person-Shooter spillende “ude i virkeligheden”, gør Nerf til en perfect gave, til legesyge børn i alle aldre. “It’s Nerf or nothing”.

 

#1 – Afstanden er perfekt.

Nogle af Nerf våbene er i stand til at sende sit misil afsted og ramme et mål på mere end 50 meters afstand. En perfekt afstand der gør at det aldrig rigtig gør ondt at blive ramt, men stadigvæk langt nok til at man kan have sjove lege som Capture the flag du kender fra Paintball.

De fleste der har prøvet Nerf Krig, Match eller Wars – Alt efter hvem du snakker med – er alle enige. Det er simpelthen skideskægt, og kan nemt være en erstatning til paintball. Da det ikke gør ligeså ondt, kræver ikke dragter der skal vaskes og giver faktisk endnu boost af energi, da det kræver at du kommer lidt tættere på dine mål for at ramme.

NERF pilene er lavet af skum, og de skydes afsted med komprimeret luft.

 

#2 – Populariteten gør at de fortsat udvikler

Våbnene er både store, flotte og helt klart nogle af de sjoveste og mest afprøvede legetøjsvåben du finder i dag. Trods mange konkurrenter forsøger at sælge noget, meget billigere, som efterligner mekanismen, er kvalitetsforskellen signifikant.

Nerf er designet og udviklet af Hasbro, én af verdens største legetøjsproducenter, de udvikler fortsat på våbene, både ved at øge præcision og afstanden de kan skyde. I USA afholder Hasbro også landsdækkende turneringer, som vi kun må håbe kommer til Danmark.

 

#3 – Der er våben for alle prisklasser og smag

De billigste våben starter ved omkring 150 kr, og de dyreste koster langt over 1000 kr. For at nævne et specifikt våben, så er der lige nu den der bliver kaldt “Nerf Blaster”. Den er blevet testet og udviklet til at kunne affyre næsten 150 nerf-misiler på under 30 sekunder – Det er noget af en skyder at tage med i nerf krig.

nerf

Våbene er både lette og solide, gode at løbe med og kan godt holde til at blive brugt. De konkurrerende mærker er kendt for at gå i stykker, faktisk ved almen brug – og de kan slet ikke holde til at blive tabt i en krig eller under capture the flag.

 

#4 – Både for børn og voksne

Nerf kan sagtens rivalisere Paintball som et firma-event. I forhold til Paintball, vil det næsten være lige så billigt at anskaffe 10 våben og en masse misiler i forhold til at lege en paintball bane. Dernæst kan man beholde våbnene bagefter og have lidt sjovt med det på kontorene.

Paintball er derimod ikke særlig børnevenligt. Mange synes det gør ondt. – Det er også upraktisk, besværligt og dyrt. Hvis du er interesseret i Nerf Guns, kan du tjekke

Artiklen er skrevet i et samarbejde med Legetøjsiden. Legetøjsiden er et online community for legetøjs-elskere i alle aldre, her finder du både et online forum, men også en uafhængig og objektiv vurdering af alle legetøjsbutikker på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *