misioo boldbassin

Et Misioo boldbassin er med til at sikre, at børn bliver stimuleret gennem leg. Fra de er helt små, kan børn ved hjælp af at lege i boldbassinet udvikle deres kreative evner. Samtidig er legen også med til at styrke dit barns motorik, balance og koordinationsevne.

Dansk forhandler: Barnets Verden – find dem her!

Når dit barn stadig er spædt, er det praktisk med en aktivitet, der både kan underholde barnet gennem længere tid og holde det inden for et begrænset område. Når barnet bliver lidt ældre, vil det gerne ud på opdagelse, men det kan have brug for et trygt, afgrænset område til at lege. Misioo boldbassin er smart, fordi det kan give barnet mange timers leg og underholdning. Samtidig er det nemt for dig at holde styr på, hvor dit barn befinder sig.

Fri leg med bløde bolde

Misioos boldbassiner er et populært indslag på mange børneværelser. Det er med god grund, for børn har meget fornøjelse af at lege med de bløde, farverige bolde.

Boldbassinet sikrer, at boldene holdes sammen på et afgrænset område. Selvom barnet i kåd leg kan komme til at smide et par bolde ud på gulvet, vil de være store og synlige og dermed nemme at indfange igen.

Selve boldbassinet fra Misioo er lavet af skum og betrukket med blødt stof. Kanten er lige præcis høj nok til, at boldene bliver i bassinet, men samtidig lav nok til at barnet kan klatre over den, når det er kommet i kravlealderen.

Et Misioo Boldbassin udvikler barnets motoriske evner

Det er vigtigt for børn at udvikle deres motoriske færdigheder som styrke, balanceevne og evnen til at koordinere deres bevægelser. Det gør de især gennem fysisk leg, og her er et boldbassin en god mulighed for at få trænet deres motorik.

Fra barnet er ganske lille, kan du hjælpe det med at øge sine motoriske evner. For eksempel ved at sætte dig op i boldbassinet med barnet. Her kan du nyde fornemmelsen af at bevæge sig mellem boldene, røre ved dem og forsøge at gribe fat om dem.

Når barnet begynder at kravle, kan du løfte det op i bassinet og lade det tage sig en ’svømmetur’ eller blot sidde og løfte, føle og kaste med de bløde bolde. Barnet kan let få mange timer til at gå med denne form for leg.

Det kan også øve sine kravlefærdigheder ved selv at klatre op over kanten og ned i boldbassinet. Når det er et par år gammel og er blevet lettere til bens, kan det more sig med at hoppe rundt i bassinet mellem boldene.

Behageligt og praktisk design

Der er andre end Misioo, som producerer boldbassiner til små børn. Boldbassinet fra Misioo har dog den klare fordel, at designet er både smukt og praktisk. Boldbassinet fås både i rund og firkantet facon, og designet er elegant og diskret med et behageligt stofbetræk.

misioo boldbassin

Betrækket kan tages af og vaskes, og det bløde stof giver barnet en rar fornemmelse, når det sidder eller ligger nede i bassinet. Det betyder også, at barnet ikke kan slå sig, når det kravler op i bassinet og måske i starten ryger ned med hovedet først. Både kant, bund og bolde er bløde og uden hårde eller skarpe kanter.

Dansk forhandler: Barnets Verden – find dem her!

Fine farver der passer til indretningen

Boldbassinet findes i flere farver, både glade, lyse pastelfarver og mere diskrete gråtoner. Fyld det med bolde i valgfri farver. Der følger 200 bolde med, når du bestiller et boldbassin fra Misioo, men du kan altid købe ekstra bolde, hvis du vil have bolde i flere farver eller fylde bassinet kun med bolde i en bestemt farve.

Et Misioo boldbassin er velegnet til børn fra de er helt spæde og op til fem års alderen.

Kilde: Misioo boldbassin – Artikel udgivet på mediet Børnenettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *