Er der kommet en lille ny til verden, er der et hav af ting, du skal være opmærksom på. Og det er ikke bare i hjemmet – nej, det i alle aspekter af hverdagen, hvor du skal være opmærksom på den lille. Her i artiklen ser vi dog nærmere på et specifikt område af din hverdag – nemlig dine køreture med de små. Der er flere ting, du skal huske, mens nogle er praktiske, og andre blot er en god ide at have med. Her i artiklen tager vi et kig tættere på nogle af de ting, så du har en babyklar bil.

 

En klapvogn til gåturen

En af de første praktiske investeringer du skal have i kikkerten, når du bliver forælder, er en klapvogn. Det er en komfortabel løsning for barnet, når I af og til skal ud at gå. Desuden er den helt store fordel, at du kan have den med i bilen, når I er på ture, og den er utrolig let at folde ud og gøre klar til diverse gåture. Inden du køber en klapvogn, skal du være opmærksom på en række parametre, fordi det ikke er uden betydning, om du bor på landet, eller om du skal cirkle rundt mellem en række mennesker i byen. Desuden betyder mærket også meget, og føler du dig lidt på udebane, så find en stor klapvogne test her – der skal nok være den perfekte til bilen og barnet.

 

Solskærme til bilen

Det må ikke blive for varmt omme ved babyen, for så kommer der hurtigt til at blive uro i bilen, som kan ødelægge turen for alle, der befinder sig i den. Der skal ikke meget til at slå den lille ud af sin comfort zone, og hvis det bliver alt for varmt omme bagved, vil der med stor sandsynlighed komme gråd og skrig. Med solskærme kan du holde solstrålerne ude, så varmen og de skarpe lys holder sig på afstand. Det er en lille detalje, men det vil betyde markant mindre hovedpine for dig.

Hold den lille underholdt med legetøj

At køre bil er ikke specielt sjovt i længden, og derfor vil babyen hurtigt kede sig, og når det først sker, er det vigtigt, at der er noget legetøj, som kan underholde energibomben. Det behøver ikke at være det helt vilde, men en barbie, en action man, en bamse eller måske noget Lego vil være passende. Der skal ikke meget til at give ro på bagsædet, men har du derimod ikke noget legetøj klar, skal du også forberede dig på, at det er en utilfreds baby, der nok skal vise dig, at den keder sig uendelig meget.

 

Få sikret dit barn med en autostol

Når du skal ud at køre med barnet, er det vigtigste i bilen sikkerheden, og den må du aldrig gå på kompromis med. Du skal derfor have fat i en autostol, der både sikrer god komfort, men som i samme ombæring opfylder hvert et krav til sikkerhed. Det er ikke sikkert, at du på stående fod er ekspert i autostole, men hvis du vil have en hjælpende hånd, kan du finde en stor autostole test her. Her vil du komme rundt omkring stole til alle aldersgrupper, og der skal nok være lige den, der passer til din bil og dit barn.

 

Her har du nogle af de vigtigste investeringer til bilen, og dem skal du bare have set nærmere på, hvis de ikke allerede er fast inventar.

God køretur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *