Har du et barn der elsker, når der er fart over feltet, så kan det sikkert nogle gange været svært at blive ved med at opfinde den dybe tallerken i form af nye aktiviteter. Dog er udendørsleg et hit blandt de fleste børn, da I altid kan finde på sjove lege her, eller tage på stranden og i skoven for at udforske naturen.

 

Det aktive barn får som regel stillet sine behov næsten uanset hvad du som forælder finder på, så længe der er fart på, og barnet får lov til at bruge sin krop og sine sanser. Det er dog ofte nemmere at stimulere barnet ved udendørsaktiviteter, da barnet her er uden for vante omgivelser og med garanti altid vil finde det spændende at undersøge nye steder og lege med nye ting. Men skal I for alvor ud at boltre jer i skoven, hvor en våd skovbund fyldt med mudder og blade kan gøre det til en kold fornøjelse, så er det vigtigt med den rette påklædning. Hos Magasin kan du derfor finde et stort og bredt udvalg af lækre flyverdragter til dit barn. Med en flyverdragt er dit barn godt pakket ind fra top til tå og har samtidig en fantastisk bevægelsesfrihed, så der kan klatres og kravles uden begrænsning. Find flyverdragter her, hvor du finder alle de gode brands som fx Wheat, MINI A TURE og Molo.

Saml minderne i film og billeder

Når du er ude for at være aktiv sammen med dit barn, så husk engang imellem også at dokumentere jeres tid sammen, så du kan se tilbage på nogle gode minder. Måske har du før stiftet bekendtskab med et GoPro-kamera, eller også kender du nogen, der har. Et sådan kamera er mindre end normale digitalkameraer, og så besidder de en masse særlige features, som netop er oplagte at bruge, når du er fysisk aktiv. Det kan være på cyklen, skiferien eller surfbrættet, men kan også sagtens bruges til en sjov dag i skoven. Men et såkaldt actionkamera fås i mange forskellige slags og rummer derfor mange forskellige funktioner. Nogle er endda også vandtætte og kan derfor bruges til at tage flotte undervandsbilleder med, hvis I fx er på ferie. Find det her og se de mange smarte modeller, hvor du helt sikkert kan finde en, der vil passe til dit behov. Med et GoPro har det sjældent været sjovere at tage billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *