Det er ikke kun os voksne, der kan være plaget af et tungsind og skavanker som eksem, astma eller en skæv krop og diverse kropsdele, der værker. Det kan faktisk også ramme vores børn og allerede fra en meget tidlig alder.

Måske har dit barn været igennem en hård og svær fødsel. Måske har dit barn en børnesygdom eller andre skavanker, der hæmmer dem i hverdagen. Måske har sit barn udvist tegn på, at de er angste eller bekymrede i deres hverdag. Det kan være svært som forældre at være vidne hertil, men I kan dog hjælpe jeres barn på vej til balance, både i kroppen og i sindet, så deres generelle trivsel forbedres.

Behandlingen og teknikkerne, der kan gøre underværker

Du har måske hørt om behandlingssystemet Body SDS, der dækker over behandlingsformen Body Self Developments System. Behandlingssystemet har den bagvedliggende filosofi, at alle de mange indtryk vi gør os i hverdagen forankres i vores krop og kroppen skildrer således vores velvære. Det er dog de færreste, der er bekendte med, at denne form for behandling og terapi faktisk også kan være gavnlig for børn i alle størrelser og deres generelle trivsel. Både når til kommer til psyken og fysikken. Det gælder også for dit spædbarn.

Denne form for behandling er kendetegnet ved, at man først har en kort samtale med sin behandler hvorefter der efterfølgende arbejdes med ens muskler, led, lymfen og organer gennem massage og teknikker, som er ledfrigørende og, så arbejdes der med åndedrætsteknikken. Formålet hermed er at lokalisere blokeringer af psykisk og fysisk karakter i kroppen og sørge for, at man bliver mere bevidste om disse.

Sådan kan du hjælpe dit barn

En Body SDS-behandling til dit barn hjælper ikke kun på særlige børnesygdomme, men hjælper også dit barn med at hvile i deres egen krop. På denne måde bliver dit barn klar til hverdagens modstand og udfordringer og lærer at trække vejret dybt ned i maven. En sådan behandling er således virkelig gavnlig for dit barns trivsel.

Du kan også bruge behandlingsformens massageteknikker på dit spædbarn og hermed styrke dit barns fordøjelse og deres nervesystem samt stimulere deres kropsfornemmelse. Alle sammen ting, som vil hjælpe den lille ny med at blive langt mere tillidsfuld og rolig. I nogle tilfælde kan en hård fødsel også have medført udfordringer eller udprægede skævheder i spædbarnet. Også her kan behandlingerne og teknikkerne være med til at rette op herpå, så de ikke udvikler sig til større gener og skævheder, der kan blive problematiske senere i barnets liv.

Brug teknikkerne derhjemme

Er man mere tryg ved selv at behandle sin baby med teknikkerne hjemmefra, kan du investere i dvd’er som viser massageteknikkerne til spædbørn og hvordan du skal bære dig ad. Du kan også finde videoer på nettet, der tilbyder den samme service. Teknikkerne er relativt lette at følge. Det eneste du blot skal bruge, er dig selv, din baby og gerne en legemåtte som et skridsikkert underlag, du kan lade dit barn ligge på mens du udfører massagen.

Hos liams.dk kan du finde et stort udvalg af legemåtter til formålet. Hos Liams har de nemlig en tro på, at fysisk kontakt er det vigtigste man kan give sit spædbarn og et ønske om, med deres produkter, at hjælpe hermed og udbrede filosofien via babybæring, babymassage og leg, der kan stimulere dit barns sanser og velvære. For uden dette kan din baby nemlig ikke udvikle sig som han eller hun skal eller trives både nu og fremover i livet. Det kan altså betale sig at hjælpe sit barn til balance i krop og sind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *