Her på Legeaben finder du en lang række gode guides. Nogle af disse guides er mere gemte end andre. Her kan du finde en liste af sider med masser af guld for dig, der elsker at finde gode guides.

Guide til Misioo boldbassin

Misioo boldbassin er blevet et klenodie for rigtig mange forældre der ønsker at udvikle børnenes grovmotorik gennem leg. En af grundene til at et Misioo boldbassin er blevet så populært er, at det både kombinerer læringsdelen med et lækkert design. Du kan læse mere det populære Misioo boldbassin her.

Guide til ammepuder

Ammepuder er og bliver en af de helt store issues for ammende mødre. Hvilke ammepuder virker til hvilke børn, og hvilke ammepuder kan du side ordentlig med når du ammer? Det er nogle af de spørgsmål, som de fleste ammende mødre går med. Her i denne guide kan du læse alt om ammepuder, og vores råd og anbefalinger.

Guide til Vikler

Vikler er faktisk rigtig smarte. Når du bruger en vikle er det ofte fordi du både vil give babyen ro og nærhed. Det er enormt vigtigt for de fleste babyer med den fysiske nærhed og ro, som du netop kan få med vikler. Læs den store guide til vikler her.

Legetøjsguider

I den lidt lettere ende af skalaen har vi en række legetøjsguider. Dem kan du læse mere om her.

Guiden til Postmand Per legetøj

Postmand Per legetøj er for de børn, der er blevet helt vild med den hyggelige børne-tv-serie Postmand Per. Du kan her finde en guide til at finde en masse forskellig Postmand Per legetøj. Det er ikke begrænset til legetøj, og du kan også her finde tips og tricks til hvor du kan finde DVD’er og bøger  til Postmand Per.

Guiden til Brandmand Sam legetøj

Brandmand Sam legetøj er endnu noget legetøj, der er blevet enormt populært på baggrund af en af de engelsek børneserier. Brandmand Sam legetøj er helt klassisk engelsk legetøj. Nogle elsker det og andre kan ikke fordrage det. De fleste børn der er glade for Brandmand Sam er nu ret glade for Brandmand Sam legetøj. Du kan finde tips og tricks og anbefalinger her til hvor du kan finde Brandmand Sam legetøj, DVD’er og bogmaterialer.

 

Denne side med guides opdateres løbende.