Det er ikke uden grund, at hunden bliver kaldt for menneskets bedste ven. Den er trofast, sød og den er altid med på sjov. Netop derfor er den emminet til børnefamilier, og enhver hund er et hit ved de små, eftersom den altid er klar på sjov og spas. I denne artikel kan høre lidt om fordelene ved at have hun, når der er børn i familien, ligesom du kan blive klogere på, hvordan en hund skal plejes.

En legekammerat der altid er klar

Børn kræver utrolig meget opmærksomhed, og det kan tage rigtig meget energi fra dig som forældre, når du skal have tid til arbejde, huslige pligter og barnet. Her kan hunden gå ind og være en hjælpende hånd, i og med at den altid er med på leg og sjov, ligesom dit barn garanteret er. Netop derfor er to energibomber som disse et godt match og med en hund i huset, vil dit barn aldrig komme til at kede sig, og det samme gælder for hunden, som altid har en, der er klar til at give den opmærksomhed.

 

En god måde at holde dit barn sundt på

Når børn er små, skal de gerne holdes i gang, da det udvikler deres motorik og ellers styrker deres generelle sundhed. Her kan pligterne med hunden være til stor hjælp, idet den skal fodres, luftes og ellers bare have brændt noget energi af. Og som alle andre børn er din lille øjesten nok ikke en undtagelse. Dit barn vil med sikkerhed og med stor glæde fodre hunden, ligesom han eller hun vil løbe rundt ud i haven og kaste med pinde, som hunden kan rende efter. På den måde bliver pligterne med hunden hurtigt god underholdning for alle, der tilmed sikre dit barns sundhed samt motorik, eftersom det at løbe, kaste og tage fat medvirker til en bedre forståelse for kroppen. Og er der noget, som er blevet bevist at være godt for børn, så er det, når de udvikler sig gennem leg, hvilket menneskets bedste ven, hunden, kan være med til.

Drop de sure pligter: Gør dem til leg i stedet

Alle der har eller overvejer at købe en hund, ved at der følger et stort ansvar, men dette er ikke noget problem, eftersom mange af forpligtelserne kan laves om til en form for leg eller familiehygge, når man har børn med.
Dog behøver du ikke altid at have børnene med. Det kunne også være, at du havde en aktiv livsstil, og så kunne du jo løbe med hunden, hvilket kunne medvirke til, at du kunne få drømmeformen, mens hunden bare er lykkelig for, at det kommer ud over rør sig, hvorfor du slår to fluer med et smæk.

En forpligtelse, som kan blive glemt, men som både koster tid og penge, er at få din hund klippet. Dette kan du imidlertid let selv gøre derhjemme og dermed undgå både transporttid og udgifter til en hundefrisør. Hvis du mangler en god hundetrimmer til formålet, kan du følge dette link og finde mange gode varianter: https://www.thordal.dk/shop/frontpage.html. Nu er du klar til at springe ud i livet som kæledyrsejer med hele familien –  I vil ikke fortryde det!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *