postmand per legetøj

De fleste af os ved hvordan vores børn elsker Postmand Per og hans lille kat Emil. Det er imidlertid ikke altid nemt at finde alt det gode Postmand Per legetøj.

Nedenfor har vi fundet nogle af de bedste online forhandlere af de dejlige engelske figurer, som er børnenes favoritter og ikke kun når det kommer til filmens verden. Min lille søn Ludvig har brugt timer og timer igen på at flytte den lille kat emil ind og ud af Postmand Pers bil, mens Ted og de andre kører rundt i deres andre gamle biler.

 

De bedste webshops til Postmand Per Legetøj

Postmand Per legetøj er ikke det der bliver forhandlet mest af i Danmark. Til gengæld er der faktisk et par webshops som forhandler en del forskellige produkter fra Postmand Per. De to webshops der efter vores ydmyge vurdering er de stærkeste i Danmark har vi listet nedenfor. De er karakteriseret ved at de har lavet en lille niche af produkter, som udelukkende fokuserer på Postmand Per Legetøj. Disse nicher kan godt være lidt svære at finde på hjemmesiderne, så derfor har vi indstillet knapperne så de ‘linker’ direkte ind til Post Per legetøjs sektionerne.

Postmand Per og venners egne undersider

Nedenfor er en liste over de forskellige Postmand Per produkter, Postmand Per film og legetøj, som vi har beskæftiget med, og denne liste er ikke færdig fra vores side før vi har fået leget med alt postmand Pers legetøj. De forskellige sider er tilføjet nedenfor og vores sidste nye skud på stammen er Postmand Per Posthus. Posthuset og resten af siderne er listet nedenfor:

Bog & Ide – Har primært bøger og opgavehæfter med Postmand Per.

Saxo – Igen primært bøger og læsemateriale. Meget lige som Bog & Ide.

EuroToys – Her finder du primært legetøj med Postmand Per. Se i øvrigt de ekstra kategorier i venstre sidebar på EuroToys, der er en del at komme efter.

Gucca – Primært Postmand Per DVD’er men også noget legetøj med Postmand Per.

Netgiraffen – Mindre udvalg af Postmand Per legetøj.

Only4Kids – Her har de primært bøger og lignende om Postmand Per.