baby

Babyen er på vej eller er den allerede kommet? Der er en million ting du skal forholde dig til nu. Her hos Legeaben.dk kan du finde en række tips og tricks, der kan gøre dit liv med en lille ny noget sjovere. Nedenfor kan du finde en lang række guides, der kan gøre dit liv noget lettere med baby.

Guide til ammepuder

Ammepude – Skal du have en ammepude? Hvilken ammepude skal du vælge? Hos Legeaben har vi kigget nærmere på hvilke ammepuder, der hjælper med forskellige behov. Læs den store ammepude guide her.

Billige barnevogne – anbefaling af forhandler

Barnevogn – Skal du have en billig barnevogn i god kvalitet, så anbefaler vi du kigger nærmere på forhandleren “kombivogn.dk”. Det indledende link “barnevogn” peger netop på den side, hvor du kan se deres udvalg af barnevogne. Det kan være en dyr fornøjelse at købe en ny barnevogn, og det er rigtig ofte at forældre spilder mange penge på at købe et brand, der overhovedet ikke er de ekstra penge værd, som du skal betale for et svensk navn. Her kan du finde billige barnevogne i god kvalitet.

Bæresele, Vikle eller Slynge – Hvilken en skal du vælge?

Bæresele, vikle eller slynge – det er en af de spørgsmål som mødre ofte stiller sig selv. Vi har kigget lidt nærmere på de forskellige bære-redskaber til babyer. Du kan læse vores guide til bæresele, vikler og slynger lige her.

Babyalarmer – en begynderguide

Babyalarmer – Skal man bare vælge den billigste babyalarmer? Skal du høre sælgernes evindelige salgstaler om absolut uundværlige ekstrafunktioner på netop deres babyalarm? Vi prøver, at hjælpe dig med at finde hoved og hale i de babyalarmer, der er på nettet.

Fitness for mødre – sådan gør du!

Fitness for mødre uden tid – Ja det er nok noget vi alle kender til. Når du er blevet mor, hvordan er der så tid til at holde fokus på din egen krop? Vi har lavet en artikel, der hedder Fitness for mødre uden tid. Her kigger vi nærmere på hvordan du kan kombinere titlen mor med fitness.

Denne artikeloversigt bliver løbende opdateret.