Mellem babymos og bleskift skal man huske erotikken

Alle kender det, man kommer hjem efter en lang dag og har 1000 ting der skal ordnes inden man kan gå i seng. Derudover er man faktisk også lidt træt, og gnisten i parforholdet er svær at opretholde. Når der både skal vaskes tøj, ryddes op, og laves mad, er det nemt at glemme hinanden. Men det er videnskabeligt bevist et der ved orgasmer udløses nogle endorfiner, som ikke blot giver dig mere overskud, men også gør dig gladere. Og med 1000 ting i hovedet kan det være svært at bibeholde, den lyst til sex som man engang havde. Dette kan have stor indflydelse på parforholdet, og der er ingen der ønsker gnidninger her hvis det kan undgås. Hos Lovebuddy har vi fundet en Belugi Rabatkode som giver 25% på alt sexlegetøj, som kan hjælpe dig til at spice dit sexliv lidt op og gøre dig gladere og mere overskudsagtig. Derudover kan man jo også ved hjælp af dette legetøj gøre din tid alene mere interessant, og du får mulighed for at udforske dig selv og din krop. For man skal huske at pleje sig selv, og sit forhold for at forblive glad og bibeholde det gode humør og overskud.

Gør noget for dig selv

Alle kloge hoveder ved at træning giver velvære og overskud. Hvad end det er en løbetur, styrketræning, eller en omgang Zumba, det hjælper alt sammen. Dog kan det være svært at opretholde motivationen, eller være tålmodig nok til at vente på resultaterne. Derfor sværger mange også til kosttilskud, lowcarb barer, eller proteinshakes som kan hjælpe dig til hurtigere resultater, eller give et alternativ til din vanlige chokolade. Hos only-approved.dk finder man et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig til at holde dit nytårsforsæt eller opretholde motivationen ved hjælp af små belønninger i form af bars, eller shakes som man med god samvittighed kan indtage efter træningen. Mange analyser peger på belønning som en af de store motivationsfaktorer, og her kan du altså både blive belønnet med mere overskud, en smuk og lækker krop, og små snacks efter træningen. What’s not to like.

Slip for køer og utålmodige børn.. og mænd…

Når man gerne vil have mere kvalitetstid med børnene og manden, er shopping ikke det der står øverst på listen. Børnene bliver utålmodige og umedgørlige, og manden gider egentlig heller ikke engagere sig. Og her skal man vælge sine kampe med omhu, og sørge for at bevare familiefreden. Og der er her mange fordele ved at købe børnenes tøj online, for ikke nok med at man slipper for køer, og utålmodige mænd og børn. Så bliver der også en helt fantastisk stemning, når der dumper en pakke ind af døren fyldt med ting til ungerne. Hos www.mollyogmy.dk behøves du ikke at nøjes med at købe tøj til børnene, der finder man nemlig også tøj til alle typer kvinder. På den måde kan du sidde hjemme i sofaen imens aftensmaden er i ovnen, og bestille de nye vinterstøvler til både dig selv og dine børn. Og ikke nok med det finder du på hjemmesiden også mor/barn match sæt. Så ved at bestille jeres tøj online kan du fokusere på de ting der gør dig glad, som f.eks. kvalitetstid med hele din familie, og oplevelser som i alle synes er sjove og hyggelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *